Tuesday, May 20, 2014

Märgatud: Pärnu´s

Jaa, niisiis, lugesin ma täna sellist uudist sealt :

Suvi on tõesti käes, taaskord märgatud liiklusmärkke mitte tundvaid jalgrattureid valel pool kesklinna silda. Mis on Teie probleemiks? Laiskus, liiklusmärkide mitte tundmine, lasete lihtsalt üle? Häbi peaks tegelikult olema aga Teil jääb selle kõige juures alati õigust üle kaa veel.. sõidate nagu Jumalad, kellel on kõik lubadud. Kõik algabki väikestest asjadest....

Ahhaha , väga tore. Just eelmine nädal rattaga sõites mõtlesin ma hoopis teistpidi, et miks jalakäijad ei võiks koondud ühele poole. Jah, lubatud on neil mõlemal pool silda käia, kuid noo, miks me siis ei lase ratturitel mõlemal pool olla:D? Las ollagi üks pool ratturitele ja teine jalakäijatele, mis arvate et ratturil on jube tore koguaeg tilistada kella ja pidureid alla vajutada? Ja seda kõike sellepärast, et käijad lihtsalt lohistavad jalgu ja venivad nagu tatt ning ära ei saa unustada ka noori emasid, kes vankrit lükkavad - mine lükka teisel pool! Suht ebamugav on rattaga sinust mööda sõita, kui sa veel uimad seal ja tegeled kõige muuga kui kõndimisega.  Ega noh pada sõimab katelt, ühed mustat mõlemad:D
Ma lihtsalt mõtlen, et kas autor ise üldse on kunagi rattaga sõitnud, et seda mõttetut muret tervele ilmale kurdab :D

Sunday, May 18, 2014

Troll number 9

Vahel selle trolliga sõites lihtsalt tekib tunne, et ma olen just kui Venemaal ing selle tulemusena tekkis üks mõte pähe. Ja siit ta tuleb !

Vaatad otse - sibul. Vaatad paremale- sibul. Vaatad trolli ette - sibulad. Lihtsalt igal pool sibulad. Sibul, sibul, sibul. Keegi sibulasuppi soovib ?


Thursday, May 8, 2014

Heihoo

Päevad lihtsalt lendavad nii kiiresti, et ma ei teagi mida selle vastu teha. Peaks rohkem hakkama vist oma tegevusi ning minekuid planeerima ja kirja panema, et ikka need saaks tehtud.
Näiteks võtan juba kaks nädalt oma gmaili lahti, et edastad kiri oma ülemusele millal ma saaksin tööle tulla. Väga raske tegevus eks. 
Ja teate mille peale ma kõige vihasem olen ? Kool. Lausa debiilen koht, kus tuleb vahel oma kanni soojendada. Nimelt on juba paar korda käidud Tallinnas ainult selle pärast, et meil on näiteringitöö ja peaksime mai kuus aine läbimiseks etenduse tegema. Aga ohoooo, läheme siis see esmaspäev kooli ja selgub, et oioioi, aula läheb remoti kuni mai lõpuni :D nagu whaaaaat. Ja ma ju ainul selle aine raames olen juba paar head korda niisama Tallinna sõitnud. Aga noh, etendus toimub oktoobris, saab mais rohkem vabu päevi.
No muidugi parim uudis on see, et me peame ka see suvi praktikale minema :D no kuidas? Tõesti enne ei osanud seda keegi ette teada ? 

PS! See nädal on lihtsalt mul ebaõnne nädal - isegi mu onu unustas mu ära, kui pidi mind peale korjama, et ma saaksin Tallinna. Kuidas see ka võimalik on ? Su enda onu unustab su maha , nii ma siis istusin diivanil kui kurva kuju rüütel.