Thursday, December 11, 2014

Miks ma und näen ?

Täna omasin tervisehäda , mille tulemusena mu vasak kops ei tootnud piisavalt vereliblesid (????) Ning seda oli vaja kiirelt muuta. Kapist võeti roosat värvi ruut (uued töökad verelibled) ja pand kalakonksu otsa, et see mulle organismi sisestada. Algul ei tahtnud mu kops seda omaks võtta, seda näitas mingi aparaat, ja arstid hakkasid koheselt mu vasakut kätt mudima, et veri hakkaks ringi käima. Peale.selle.näitas tark masin, et mu organismis tekkis veel mingi reaksioon ning selle maha surumiseks pidin järama tabalakat kalakonks suus. Imeline uni ma ütlen.

Tuesday, December 2, 2014

Reisulee

Nonii, istun siin diivanil ja vaatam oma reisikotti. Haa, te ei usuks oma silmi kui näeksite, et mul on nii vähe asju kaasas :D ise ka üllatasin ennast. Loodan, et jään elama ja ebolat koju too, siis.oleks nagu reis juba hästi läinud :D samuti loodan, et keegi meid ära ei tapa seal Taimaal ja pärast kohtuekspertiis ei avastaks, et olen vägistatud kahe mehe poolt :D ok, halb nali . Tegelt on see väga kurb lugu mis inglastega juhtus.
Aga tsaukitsauki! Jaa parem olgu Soome lennujaam mugav, kus ma saaksin oma imelise öö veeta.

Thursday, October 30, 2014

Näomaskid

Jagan teile üht oma lemmikut näomaski, mida saab kiirelt ise kodus kokku vorpida:)
Selle tegemiseks läheb sul vaja kohvipuru, mett ja suhkrut. Jepp, ainult kolme asja ! Segad need ilusti kokku ning kanna see möks endale näkku, hoiad kuskil 10-15 minutit ja peased maha. Kui teed maha pestes ringjaid liigutusi, siis on see ka väga tõhus koorija :)
Ja pärast seda protseduuri on su nägu kui beebi pepu.

Teine lemmik näomask on hapukoor + sool. Nimelt on see üks tõhusamaid punni eemaldajaid, kui tunned, et üks väänik hakkab tekkima, siis tee tilluke kogus maski ja kanna valusale või punetavale kohale ning hoia seal kuskil 10 minutit. PS! Ei soovita peale maski tegemist välja minna, haised kui hapukoor ! :D Seega tee seda õhtul enne unumist.

Friday, August 1, 2014

Nojah, mis ma oskan kosta

Eile hommikul enne tööd istusin emaga aias ja lugesin ajalehti. Millegi pärast mul on komme juba ammusest ajast vaadata surmakuulutusi, lihtsalt see on nagu minu ajalehe luguemise rituaal :D Ja oh imet, avastan , et mu isale on avaldatud kaastunnet, oo põnev. Läksin kohe tuppa ja otsisin eilse lehe välja ning mida ma avastan !?  Mu vanaema on surnud. Me polnud muidugi lähedased, kuid siiski tänks issi, et mulle ka teavitasid.

Sunday, June 29, 2014

koolon ja dee

Tööl olles sattus minu juurde üks mees neljakümnendates ja pajatas ühe loo, kuidas ta kaotas ühe oma esihambast. Nimelt olevat ta ühe naisega nii suures kirehoos olnud ning toimus uuremat sorti suudelmine, kust ei puudunud ka lutsumine ja imemine. Ja üks hetk märkas mees, et tal hammas puudu, kuhu see kadus? See hambake oli aga sellest suurest kirelõkkest, lutsimisest ja imemisest sattunud naise suhu ning naine loomulikult oli selle alla neelanud. Jama lugu küll, sest see naine oli talle täiesti võõras ja ta ei teadnud kus ta elab, et hiljem hammas väljaheitest  kätte saada. Ja nüüd ta siis oli mul leti taga ühe hambaga ja üdini kurb, kuid õnneks uus hammas on juba valmimisel ja alates septebrist tema suus. Vot kus lugu, nii et pidage selle armu lõõmaga ikka piiri !

Thursday, June 5, 2014

Vanaisa õpetab

Vaatasin eile vanaisaga lotot ja nutsin talle, et ma mitte kunagi ei võida, tema aga selle peale lausu, et õnn pole m*nn, mida näpuotsaga katsuda saab. Nojah, vot nii, järgmine kord tean.

Tuesday, May 20, 2014

Märgatud: Pärnu´s

Jaa, niisiis, lugesin ma täna sellist uudist sealt :

Suvi on tõesti käes, taaskord märgatud liiklusmärkke mitte tundvaid jalgrattureid valel pool kesklinna silda. Mis on Teie probleemiks? Laiskus, liiklusmärkide mitte tundmine, lasete lihtsalt üle? Häbi peaks tegelikult olema aga Teil jääb selle kõige juures alati õigust üle kaa veel.. sõidate nagu Jumalad, kellel on kõik lubadud. Kõik algabki väikestest asjadest....

Ahhaha , väga tore. Just eelmine nädal rattaga sõites mõtlesin ma hoopis teistpidi, et miks jalakäijad ei võiks koondud ühele poole. Jah, lubatud on neil mõlemal pool silda käia, kuid noo, miks me siis ei lase ratturitel mõlemal pool olla:D? Las ollagi üks pool ratturitele ja teine jalakäijatele, mis arvate et ratturil on jube tore koguaeg tilistada kella ja pidureid alla vajutada? Ja seda kõike sellepärast, et käijad lihtsalt lohistavad jalgu ja venivad nagu tatt ning ära ei saa unustada ka noori emasid, kes vankrit lükkavad - mine lükka teisel pool! Suht ebamugav on rattaga sinust mööda sõita, kui sa veel uimad seal ja tegeled kõige muuga kui kõndimisega.  Ega noh pada sõimab katelt, ühed mustat mõlemad:D
Ma lihtsalt mõtlen, et kas autor ise üldse on kunagi rattaga sõitnud, et seda mõttetut muret tervele ilmale kurdab :D

Sunday, May 18, 2014

Troll number 9

Vahel selle trolliga sõites lihtsalt tekib tunne, et ma olen just kui Venemaal ing selle tulemusena tekkis üks mõte pähe. Ja siit ta tuleb !

Vaatad otse - sibul. Vaatad paremale- sibul. Vaatad trolli ette - sibulad. Lihtsalt igal pool sibulad. Sibul, sibul, sibul. Keegi sibulasuppi soovib ?


Thursday, May 8, 2014

Heihoo

Päevad lihtsalt lendavad nii kiiresti, et ma ei teagi mida selle vastu teha. Peaks rohkem hakkama vist oma tegevusi ning minekuid planeerima ja kirja panema, et ikka need saaks tehtud.
Näiteks võtan juba kaks nädalt oma gmaili lahti, et edastad kiri oma ülemusele millal ma saaksin tööle tulla. Väga raske tegevus eks. 
Ja teate mille peale ma kõige vihasem olen ? Kool. Lausa debiilen koht, kus tuleb vahel oma kanni soojendada. Nimelt on juba paar korda käidud Tallinnas ainult selle pärast, et meil on näiteringitöö ja peaksime mai kuus aine läbimiseks etenduse tegema. Aga ohoooo, läheme siis see esmaspäev kooli ja selgub, et oioioi, aula läheb remoti kuni mai lõpuni :D nagu whaaaaat. Ja ma ju ainul selle aine raames olen juba paar head korda niisama Tallinna sõitnud. Aga noh, etendus toimub oktoobris, saab mais rohkem vabu päevi.
No muidugi parim uudis on see, et me peame ka see suvi praktikale minema :D no kuidas? Tõesti enne ei osanud seda keegi ette teada ? 

PS! See nädal on lihtsalt mul ebaõnne nädal - isegi mu onu unustas mu ära, kui pidi mind peale korjama, et ma saaksin Tallinna. Kuidas see ka võimalik on ? Su enda onu unustab su maha , nii ma siis istusin diivanil kui kurva kuju rüütel. 

Wednesday, April 16, 2014

Esimene nädal

Inimese keha on ikka üks paganama huvitav vigur, sest harjub ikka kõigega. Kui esimesed 5päeva olid ikka päris rasked, siis nüüdseks on keha nii harjunud, et mõtlen isegi trenni minemisele. 
Kui vaadata peeglist keha ega ma siis eriti veel midagi tähele ei pane :D kui aga proovisin üht pluusi mis mulle enne nii väga seljas ei meeldinud, siis see oli juba päris hea :D Õnneks kuuri lõpuni on jäänud kõigest 15 päeva ,  tegelikult ikka päris palju on aega ahhaha, kuid need 11 päeva on juba ise nii kiirelt läinud( kaks esimest päeva oli mugimine, mis on eriti taevas), et ma ei muretse nende 15 pärast üldse.
Mis on aga kõige parem on see, et ma sain kinnutist sellele - kui ma ikka midagi tahan, siis ma teen ka kõik, et seda saavutada. Ja muidugi veel parem on see, et  peale sööki pole ees täis pugitud magu.

Aaaa ja olen hetkel praktikal Sauga noortekas, mis on ikka eriti tsill koht. Sealt ikka õpib nii mõndagi uut noorte käest, uskumatu kui totud nad on :D Eilne parim nali oli see, et ma ei ole kohe kindlasti ühest 15a poisist vanem, kuna ta on minust pikem, mul pole kortse ja halle juukseid, samuti mul on pruunid silmad :D:D:D Ja kuidas on võimalik, et Aafrikasse saadetud esmaabikotis olid sees kondoomid? 


Monday, April 7, 2014

Uus elu

Noniii, homsest hakkab minul ja mu emal uus elu - puhastame enne suve oma organismi saastast ära. Ma ausalt väga ei kujuta seda ette, kuid proovima peab. Ainuke kurb asi on see, et pean trennist hoiduma. Kuidas? Ma ei taha ju oma tekkinuid muskleid kaotada :D Vahet sellel on, et need väiksed aga vähemalt on. Eks annan ka siin teada kuidas läheb.

Vähemalt kaks päeva dieedi alguses võib mugida kõike mida soovid, ma alustasin päeva muidugi krõpsudega.

Wednesday, March 26, 2014

Miks naised vigisevad ?

Üks kord koolis tuli meil tüdrukutega jutuks, et miks naised siis vigisevad oma meeste kallal. Ausalt öeldes ei olnud me keegi selle peale enne mõelnud ja hakkasime siis mõttetid jagama. Üllatus-üllatus ja me leidsime ka sellele kaua saladus olnud vastuse. Meie, naised, vigisema oma meeste kallal kuna siis nad lihtsalt hakkavad ennast liigutama. Jah, tõsi! Katsetasin ise kodus ka selle järgi ning tõesti, kui ma tahtsin, et riided maast kaoksin pidin hakkama viginat kasutama, sest normaalse häälega väga ennast keegi ei liigutanud. Ime pole, et siis mehed arvavad, et me vigiseme tihti. Loomulikult, sest neile jääb ajju ainult kummitama viginaga öeldud lause. Vot tak . 
Funny Flirting Ecard: You make me squeal like a schoolgirl. A real slutty one.

Saturday, March 22, 2014

Uued tuuled?

Kas tõesti alustan ma blogimist taas ? Vahel lihtsalt mõtlen, et oleks nii palju ju kirjutada, aga siis mõtlen-aega pole ! Või noh, aega mul on nagu muda, kuid tahtmisest jääb puud. No nii ma vähemalt arvan.Raske elu.

Eks ma vaatan nüüd kui kaua ma suudan taas tubli laps olla.

Musi-musi, Kalli-kalli.

PS! Lõpuks proovisin siis selle kuulsa karamellõuna ära, pole üldse nii äge värk kui räägitakse, pea võimatu on seda hammustad.